Картопляні човники із Пармезаном та каперсами
Картопляні човники із Пармезаном та каперсами

Кількість порцій: 12 Час підготовки: 20 хвилин Час приготування: 1 година

Харчова цінність (1 порція):

- Калорії: 85

- Холестерин: 6 мг

- Жири: 3,9 г

- Білки: 2 г

- Вуглеводи: 10 г

- Натрій: 182 мг

- Клітковина: 1 г

 

Інгредієнти:

- 12 маленьких картоплин (порізати навпіл)

- 2 ч. л. оливкової олії

- 1/2 склянки сметани

- 2 ст. л. подрібненої цибулі

- 2 ст. л. масла

- 2 ст. л. дрібно нарізаних каперсів

- 1/2 ч. л. лимонного соку

- 1/2 ч. л. солі

- 1/2 ч. л. свіжомеленого чорного перцю

- 2 ст. л. сиру Пармезан (натертого)

 

Інструкції:

  1. Розігріваємо духовку до 230°С.

  2. Змішуємо картоплю з оливковим маслом. Викладаємо її на деко надрізами донизу на пергамент. Запікаємо картоплю протягом 20 хвилин. Перевертаємо картоплю і запікаємо ще 10 хвилин. Виймаємо і охолоджуємо на протязі 20 хвилин.

  3. За допомогою ложки виймаємо м’якоть із картоплі, залишаючи тонку оболонку. Змішуємо м'якоть, сметану, 1 столову ложку цибулі та наступні 5 інгредієнтів. Рівномірно заповнюємо картопляні раковини начинкою; посипаємо сиром і цибулею.

  4. Смажимо картоплю протягом 2 хвилин або поки сир злегка підрум'яниться.

 

 
 
comments powered by HyperComments
Читайте також

Грушовий пиріг Анжу 2016-11-11 20:01

Редакція журналу "Амазонки"

Кількість порцій: 6 Час підготовки: 15 хвилин Час приготування: 50 хвилин Відкрити повністю

Суп з мускатного гарбуза з перцем чилі та сметаною 2016-11-05 10:58

Редакція журналу "Амазонки"

Кількість порцій: 4 Час підготовки: 15 хвилин Час приготування: 50 хвилин Відкрити повністю

Онко Меню: Сирна запіканка з грушею 2016-10-28 10:07

Редакція журналу "Амазонки"

Сирна запіканка з грушами - поживне та корисне блюдо, яке може іноді включатися в меню людй з онкологічними захворюваннями. Відкрити повністю

Онко Меню: Десерт з обліпихи 2016-10-21 12:27

Редакція журналу "Амазонки"

Плоди обліпихи - цінне джерело вітамінів та мікроелементів. Вони містять яблучну кислоту, бета-каротин, жирне масло та інші корисні речовини. Крім того, обліпиха багата на вітамін С, причому завдяки відсутності аскорбіноквідази цей вітамін практично весь зберігається навіть після переробки ягід Відкрити повністю

Курячий шашлик, маринований в йогурті 2016-10-15 12:49

Редакція журналу "Амазонки"

Кількість порцій: 4 Час підготовки: 30 хвилин Час приготування: 30 хвилин Відкрити повністю

Картопляні човники із Пармезаном та каперсами 2016-10-01 15:00

Редакція журналу "Амазонки"

Кількість порцій: 12 Час підготовки: 20 хвилин Час приготування: 1 година Відкрити повністю